Nyhetsarkiv 2012

Bedriftspresentasjon med Norconsult

Norconsults VA-avdeling holder bedriftspresentasjon i samarbeid med Aquariaas kommende onsdag 21. november i TF145 kl. 16:15.

Det vil bli servering i etterkant av bedriftspresentasjonen. Møt opp for å prate med din fremtidige arbeidsgiver!

—————————————————————————————————————————————-

Olimb demonstrasjon av D.W.Liner

Olimb holder en demonstrasjon av deres nye vannledning D.W.Liner tirsdag 23. oktober kl. 10:00 – 13:30 ved Furuly, Skråtorpveien 2C, 1640 Råde.

Alle AquariÅs’ medlemmer anbefales å møte! Det vil være delvis selv-organisert transport fra forsiden av TF med avreise klokken 09:20. De av dere som har bil bes stille med dette. Finn en venn som kan kjøre! AquariÅs dekker selvfølgelig kostnadene knyttet til drivstoff.

—————————————————————————————————————————————-

Boklansering med Norsk Vann

Norsk Vann lanserer ny lærebok i VA-teknikk onsdag 10. oktober kl. 10:00 – 12:30 i TF145. Dette er en stor begivenhet da det lenge har manglet gode lærebøker på grunnleggende nivå. I samarbeid med AquariÅs vil det bli utdelt en håndfull gratis eksemplarer av den nye boka til de heldige av de som møter opp. Møt opp for å få din kopi!

Boklansering av ny lærebok i VA-teknikk

—————————————————————————————————————————————-

Utferd til Porsgrunn med Asplan Viak

Førstkommende tirsdag den 18. september vil det bli utferd med Asplan Viak til Porsgrunn Kommune. Der vil vi få møte Leif Sigvaldsen og Thomas Frydenberg som vil ta oss med på en rundtur i de to kommunale renseanleggene, Valleråsen og Knardalstrand. Det vil muligens også bli et foredrag om et no-dig prosjekt i Porsgrunn, men dette er ikke klart ennå.

Påmelding skjer på facebook!

Oppmøte: Tirdag 18. September kl. 07:25 -ish foran Drøbaksveien 31 (TF) Vi vil vente på de som kommer med 06:48 – toget fra Oslo. Hjemreise vil være omtrent klokken 15:00 fra Porsgrunn.

—————————————————————————————————————————————-

Nyt sommerferien!

Vi lader opp batteriene og gjør oss klar for en intensiv fadderuke og en høst med flere bedriftspresentasjoner og utflukter i regi av AquariÅs. Gled deg til å bli VANN-student!

—————————————————————————————————————————————-

Bedriftspresentasjon med Hjellnes Consult

Førstkommende tirsdag 17. april kl. 16:15 braker det løs med årets første  bedriftspresentasjon! Denne gang kommer Hjellnes Consult og holder sin presentasjon for oss på Sør i SU105. Ta med en venn og møt opp!

Det blir servering av pizza og brus.

—————————————————————————————————————————————-

Fagtreff med VA-yngre

VA-yngre arrangerer fagtreff for sine medlemmer torsdag 22.mars kl. 17:00 hos VAV, Herslebsgate 5, Oslo. Workshoppen har temaet: «å gi feedback». Påmelding innen 19. mars! Du kan lese mer om påmelding og selve arrangementet i PDF-en.

Det er gratis for studenter å bli medlem i VA-yngre, så alle oppfordres til å være med! Det hadde vært hyggelig å vært en gruppe som reiste inn på torsdag. Man kan melde seg inn i VA-yngre på deres hjemmeside.

—————————————————————————————————————————————-

Avløpskonferanse ved UMB


Det arrangeres avløpskonferanse ved UMB den 25. og 26. april. Dette bør være av interesse for samtlige VA-studenter! Påmeldingsfrist 16. mars

Avløpskonferansen vil ta tak i de store utfordringene rundt mindre avløpsanlegg, deriblant kommunal forvaltning, og virke som en møteplass mellom de mange aktørene i bransjen.

Konferansen skal gi rom for læring, diskusjon og sosialt samvær, og har som mål å være en katalysator for utvikling innen små avløp i Norge. Mer om konferansen kan leses her.

—————————————————————————————————————————————-

Fagtreff med Norsk vannforening

Norsk vannforening arrangerer et fagtreff med tittelen «Bruk av nanoteknologi til rensing av vann, avløp og forurenset grunn – muligheter og risiko» den 5. mars i Oslo. Det er gratis og alle som er interessert oppfordres til å møte opp!

Utfyllende informasjon om arrangementet finnes her.

—————————————————————————————————————————————-

AquariÅs i fotballturneringen!

I helgens fotballturnering på Ås den 17. og 18. februar deltok folk fra Vann- og Miljø iført AquariÅs sine nye drakter. Med god stemning, godt humør og drapsinstinktet på plass røk vi ut fra gruppespillet med ett tap og to uavgjort.

Alt i alt er vi ganske fornøyd. Begge lagene vi spilte uavgjort mot var i finalen. Med andre ord kom vi på 3. plass 🙂

—————————————————————————————————————————————-

Nytt styre i AquariÅs

AquariÅs kunne skilte med godt oppmøte på generalforsamlingen. Status for AquariÅs ble gjennomgått og fremtidige prosjekter vi ønsker å jobbe med i AquariÅs ble diskutert. Det ble valgt nytt styre, og vi ønsker velkommen og lykke til, til det nye styret:

  • Leder: Lorentz Reinertsen
  • Nestleder: Ola Dahl
  • PR-ansvarlig: Hans Martin Eikerol

—————————————————————————————————————————————-

Generalforsamling 09. februar 2012!

Da er tiden kommet for å se tilbake på året som har gått og ikke minst forventningene til fremtiden! Fremtiden til AquariÅs er det DU som studerer vann- og miljøteknikk som er med på å bestemme.

Saker som vil bli gjennomgått er bla:

  • Årsrapport
  • Økonomisk rapport
  • Valg av nytt styre

Har du lyst til å stille til valg og ønsker informasjon eller ønsker å vite hva oppgavene går ut på, ta kontakt med en av oss.

Uansett om du stiller til valg eller ikke er det viktig at du møter opp, enten for å spise pizza, ytre dine meninger eller støtte en kamerat som stiller til valg!

Det blir servering av pizza og brus. Se Facebook-event for mer informasjon.

Snakkes på GF’en : )