Samarbeidspartnere


NMBU_symbol_RGB

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU er Norges største institusjon innen utdanning av VA sivilingeniører.

nmbu.no


111111111111111.                                        

Bilderesultat for rambøll

Rambøll

Rambøll er en global sammfunnsrådgiver og et ledende miljø innen rådgivning og prosjektering. 

                                                                      http://www.ramboll.no/

1111111111111111111111111111                


BrødreneDahl-hovedlogo

Brødrene Dahl       

Brødrene Dahl er landets ledende leverandør av tekniske prdukter   innenfor VVS, VA og industri. De har levert varer og kompetanse innen Vann og Avløp siden 50-tallet.

www.dahl.no


 

oslo-vav-300x101

Vann- og avløpsetaten (VAV) er en etat i Oslo kommune under Byrådsavdeling for miljø og samferdsel. VAV sitt hovedmål er å sikre innbyggerne nok drikkevann av høy kvalitet og  håndtere avløpsvannet slik at byens miljø, vassdrag og fjord blir ivaretatt på en god måte. VAV er Norges ledende fagmiljø innen vann og avløp.


sweco_black

Sweco
Sweco er et av Europas ledende ingeniørselskap med nærmere 1 600 medarbeidere i Norge. De planlegger og former fremtidens byer og samfunn, og dette gjør de ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag (Sweco, 2019).

https://www.sweco.no/


Norsk vannforening

Norsk vannforening dekke tekniske og forvaltningsmessige sider ved vann som naturressurs. Foreningen legger vekt på forhold knyttet til både vannkvalitet og vannressurser i et flerbruksperspektiv.

zz                                                                                vannforeningen.no


VA-yngre logo VA-yngre

Yngre ønsker å være et  levende møtested for folk under 40 år. De har flere formelle og uformelle sammenkomster iløpeet av året. De legger vekt på det sosiale og fagelig felleskap.

va-yngre.no


8224_100229756666466_2118660_nTeknikum

Teknikum er linjeforeningen for alle retningene ved Institutt for matematiske realfag og teknologi på NMBU. Linjeforeningen er en paraplyforening som omfatter alle retningene.

https://nb-no.facebook.com/teknikum/


Norconsult

Norconsult er Norges største og en del av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt (Norconsult, 2021).

https://www.norconsult.no/

Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av rundt 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgivning, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt (Multiconsult, 2021).

Hjem

Aspalan viak

Aplan Viak er en tverrfaglig rådgivningsbedrift med over 1150 medarbeidere fordelt på 31 kontorer, med hovedkontor i Sandvika utenfor Oslo.

https://www.asplanviak.no/

Erichsen og Horgen

Erichsen og Horgen er et rådgivende ingeniørselskap innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift.

https://www.erichsen-horgen.no/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s